IMG-46323451

MLSZ – Csákvári TK Szakmai megbeszélés

A Magyar Labdarúgó Szövetség részéről Szentkirályi-Tóth Kornél (fejér és veszprém megyei klubfejlesztési koordinátor), míg a klub részéről Berndt András Utánpótlás szakágvezető és Tóth Keve Szakmai vezető egyeztetett a klub szakmai koncepciójának kidolgozásáról, valamint annak megvalósításáról az egyesületen belüli korosztályoknál. 
Természetesen nem maradhatott el a Körzetközpont alá tartozó klubok kapcsolati és szakmai munkájának értékelése, a Bozsik rendezvényekkel kapcsolatos tavaszi teeendők, a versenyeztetések.
A  Csákvári TK klub szakmai anyagának tételes ellenőrzése után, egy tartalmas beszélgetés folytatódott, amely a klub további szakmai munkáját és megítélését pozitív irányban befolyásolhatja. Fontos volt számunkra, hogy Szentkirályi Tóth Kornél látogatása által megismertük az MLSZ aktuális stratégiáit, szakmai törekvéseit és megannyi együttműködés lehetőségeit. 
A szövetség megbízott szakemberei ellenőrizni fogják a tavaszi szezon összes korosztályának edzés és mérkőzés szakmai megvalósulását, nem utolsó sorban az OTP Bank Bozsik program fesztivál és torna rendezvényeit. 
 
Brandt András ismertette a klub utánpótlásában zajló szakmai munkát, edzőink és játékosaink fejlődésének lehetőségeit és korlátait. Továbbá beszámolt a klub szakmai stábjának változásairól, amelynek minőségi változásait a játékosaink saját fejlődésükben mérhetik majd le. Tóth Keve szakmai beszámolójában bemutatta az összes korosztályra kiterjedt Alapelveket, a klub játékstílus és játékrendszer részleteit, amely megegyezett a MLSZ által kért szakmai koncepcióval. Megvalósulását a klub edzéseken és mérkőzésen kell láthatóvá tennie, valamint segíteni a korosztályos edzők szakmai felkészültségét.